Hus og Have

Sådan forener du hus og have i dit hjem

Det er vigtigt at føle sig hjemme i sin bolig. Dette gælder både inde og ude. Hver årstid har hver sin charme og det er forskelligt hvornår man bruger det ene frem for det andet. Der er en tid til indendørs hygge med stearinlys og en tid for grill og havearbejde udendørs. Det er derfor vigtigt at forene hus og have på en måde der skaber mening for dig. Din indretning indendørs siger meget om dig og din stil, og sådan kan det også være udenfor. Læs mere nedenfor.

Indtænk din egen stil

Både når du indretter hus og have, er det væsentligt at indtænke den stil du bedst kan lide og har det bedst med. Indret boligen herefter med de møbler der passer, de farver der passer, den rumfordeling der giver mening i forhold til din stil m.m. Sådan kan du også gøre i haven. Her er der ligeledes havemøbler der kan justeres til din personlige stil og mange andre ting hvor du kan udtrykke din egen personlighed i form af farver, beplantninger, krukker osv.

Rød tråd mellem hus og have

Det giver god mening at skabe en rød tråd mellem din indvendige og udvendige stil. Dette vil skabe en rød tråd i dit hjem. Har du fx en minimalistisk stil indendørs, giver det også mening at have det udendørs, så det ikke virker forvirrende at gå fra den ene enhed til den anden. Der er også mange der kan lide detaljer og en masse nips indenfor. Denne type person vil typisk også være til detalje udendørs i form af små bede, fokus de små ting, beplantninger og lignende.

På denne måde vil du sørge for at føle dig lige meget hjemme om du er ude og inde. Derudover vil besøgende finde det naturligt.

Hent inspiration udefra

Hvis du har brug for at blive inspireret i forhold til at indrette eller forene hus og have, kan det være en god idé at søge inspiration udefra. Dette kan fx være via: https://www.husoghaveliv.dk/gor-det-selv/generator.html eller anden relevant medie. Internettet er generelt godt til at få nye ideer og blive inspireret til noget nyt, eller blive mere sikker på sin stil. Der findes ligeledes en masse livsstilsmesser der kan hjælpe med inspiration, ligesom både møbelbutikker og havecentre kan give en masse nye ideer til både den indvendige og udvendige indretning.

Derfra er det op til dig selv at forene det ene med det andet.

Gør hjemmet personligt

Når du tænker i stil, både inde og ude, er det meget vigtigt at stilen udtrykker hvem du er og er personlig. Stilen skal ikke tilgodese andre end dig og de øvrige medlemmer af familien i boligen, da det er dig og jer der skal leve i den. Gør derfor stilen personlig ved at tilføje elementer der giver noget historie om dig og som er vigtigt for dig. Udenfor kan det være et fuglehus købt på en ferie, og indendørs kan det fx være billeder af dem du holder allermest af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *