Inspirationskataloger

Hurtige tips til at blive klog på tarotkort

Tarotkort er en måde at forbinde dig med din intuition og få indsigt i nutiden og fremtiden. Nogen mener at der er spritituelt, andre mener det er tilfældigt. De kan bruges til personlig udvikling, selvopdagelse eller som vejledning i at træffe beslutninger. 

I dag kan du finde forskellige typer af tarotkort i specialforretninger, som handler med spirituelle varer, såsom sten og krystaller. Nogle boghandlere fører også tarotkort, samt en del onlineforhandlere, der tilbyder alt fra traditionelle spil til de mere spirituelle af slagsen.

Forstå kortene, som du vil 

Der er ingen rigtig eller forkert måde at læse tarotkort på; det er helt op til dig. Nogle kort kan have forskellige opfattelser, og man kan tolke kortet, som man selv føler er den rigtige måde, men igen, der er ingen forkerte opfattelser! Men her er nogle tips om, hvordan du kan læse tarotkort for dig selv og andre:

Det første, du skal er, naturligvis: køb tarotkort, for ellers bliver det svært at lægge kortene. Sæt dig ned, og kig på hver enkel kort, og research eventuel i en bog eller på nettet om, hvad netop det kort har af betydninger. På den måde kan du på sigt huske betydningen, efter du har stødt på kortet ad flere omgange.

Fakta om tarotkort

Tarotkort stammer oprindeligt fra det gamle Egypten, hvor de blev brugt som en form for åndelig vejledning i løbet af renæssanceperioden blev tarotkort populært blandt dem, der søgte svar om deres fremtid.

Der er 78 kort i et standardspil tarotkort, som er opdelt i to dele: de store arkaner og de mindre arkaner. Den store arkana består af 22 trumf- eller billedkort, den mindre arkana indeholder 56 kulørlignende genstande (14 for hver kulør),der repræsenterer centrale punkter eller begivenheder i et menneskes liv.

Det er også værd at nævne, at der er tre typer af farver i et standardspil, som hver repræsenterer forskellige ting: pentakler (eller mønter), tryllestave og bægre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *