Kultur

Busrejse til Dresden med dansk rejseleder

Tag en tur til Dresden med en dansk rejseleder! Denne smukke by i det østlige Tyskland er hjemsted for fantastisk arkitektur, fascinerende historie og lækker mad. På vores busrejse til Dresden kan du forvente at se Frauenkirche, det kongelige palads og mange andre berømte seværdigheder. Vores ekspertguide vil fortælle dig alt om byens historie og kultur, så du kan få mest muligt ud af dit besøg. Book din plads nu, og udforsk Dresden som aldrig før!

Om de danske rejseledere

Danske rejseledere er kendt for deres store, humoristiske sans og store viden om landet og dets historie. Så hvis du overvejer at tage på en busrejse til Dresden med en dansk rejseleder, kan du forvente at få en masse sjov og samtidig lære en masse om byen. Og når man kommer som dansker i en andet land, så er det rart at have en dans rejseleder, som man kan forstå. På den måde opstår der ikke problemer med kommunikationen på nogen måder.

Turen til Dresden

Vi starter tidligt om morgenen fra København og kører mod Tyskland. Køreturen vil tage ca. fem timer, så vi vil gøre et par stop undervejs. Når vi ankommer til Dresden, spiser vi frokost på en lokal restaurant, inden vi begynder vores guidede rundvisning i byen. 

Det gode ved denne tur er, at der er flere afgange, du kan vælge imellem, som passer ind i din kalender. Derudover kan du på hjemmesiden se programmet for turen, hvad skal i se af highlight, hvilket hotel skal i bo på, hvor mange måltider der indgår i turprisen, og du kan læse mere om de specifikke udflugter i skal se og besøge. Se rejsen her.

Hvad kan man forvente?

Frauenkirche er en af de mest ikoniske seværdigheder i Dresden, og den er et must på ethvert besøg i byen. Denne smukke kirke blev genopbygget efter at være blevet ødelagt under Anden Verdenskrig, og dens tvillingetårne er nu et symbol på Dresden. Det kongelige palads er også et besøg værd – denne imponerende bygning var engang hjemsted for de saksiske konger og er nu et museum. Under vores rundvisning vil du også lære om Dresdens fascinerende historie og se nogle af byens vigtigste monumenter.

Fordele ved busrejser

Busrejser er en fantastisk måde at se mange seværdigheder på kort tid. På vores bustur til Dresden kører vi dig rundt i byen og viser dig alle de seværdigheder, du skal se. Dette er perfekt, hvis du har kort tid eller ønsker at se så meget af Dresden som muligt. Desuden vil vores ekspertguide fortæller dig alt om byens historie og kultur, så du kan få mest muligt ud af dit besøg.

Andre fordele, udover, at du bliver klogere på Dresden, så er der også noget social i det. Hvis du ikke er i stand til at køre turen selv, så er en bustur med andre nysgerrige sjæle, lige sagen. Du kan tage turen alene og få nye venner eller bekendte. For det er altid sjovere at opleve noget i selskab med andre mennesker, hvis man til daglig er alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *