Mad og Drikke

Økologisk Frugt og Grønt – Hvilken Frugtordning skal du vælge?

Økologisk frugt er vejen frem af flere grunde. I denne artikel vil vi komme ind på alle de fordele, der er ved at vælge økologisk frugt. De er ikke så få, og når du har læst denne artikel til ende, vil du aldrig købe frugt, som ikke er økologisk, længere. Så vær klar på at blive overbevist om, at du for altid fremover skal købe økologisk frugt. Heldigvis er det let at få fat i økologisk frugt, da alle de steder, hvor du køber frugt, stort set har mulighed for at vælge økologiske alternativer. Det er også okay altid at spørge, om frugt er økologisk, inden du spiser det hos andre. Det er et bevidst valg, og med alle de sprøjtemidler og andet skudt, du kan spare din krop for, er der altså en god grund til at sværge til økologi.

Økologi er godt for kroppen

Økologi er godt for kroppen. Det vil sige, at økologi i sig selv ikke er sundt, men det er grøntsager og frugt, der er dyrket økologisk, der er sundt for kroppen. Det er lettere at forklare omvendt, for hvis du spiser frugt og grønt, der ikke er økologisk, vil du også få sprøjtemidler og andet dårligt. Måske ikke med garanti, men du er i risiko for det. Derfor er økologi langt bedre at vælge.

Økologi er godt for klima og miljø

Når du vælger økologisk, gør du også noget enormt positivt for klimaet og miljøet. Bare det at der ikke anvendes sprøjtemidler betyder, at det ikke siver ned og forurener grundvandet. Det roder ikke ved den naturlige proces, og på den måde er det meget bedre for at skabe en grønnere fremtid, hvis du vælger økologi.

Hvilken frugtordning skal du vælge?

Årstidernes Økologisk frugtkasser med en frugtordning til virksomheden Det er et godt spørgsmål, da der er mange muligheder. Når du skal finde den rette service, skal du tænke over flere ting. Først skal du tænke på jeres budget. Hvor meget vil I ofre på en økologisk frugtordning? Økologisk frugt er typisk lidt dyrere end normal frugt, og derfor vil prisen også være lidt højere på disse frugtordninger. Men det er så også det værd. Når I har fået styr på budgettet, skal I tænke over størrelsen på frugtordningen. Hvis I er mange medarbejdere, siger det selvfølgelig sig selv, at I har behov for en større frugtkasse, så der er nok til alle. Øko Frugtordning på arbejdspladsen med frugt og grønt er noget, som flere end man tror vil benytte sig af.

Generelt er frugt også sundt i sig selv, så det er altid godt at spise mere af det. Vi har dækket nogle af de ting, der er godt ved at vælge økologisk frugt fremfor almindeligt frugt. Du vil få en sundere samvittighed, en sundere krop og en sundere verden, hvis du vælger økologi. Jo flere, der vælger økologi, jo billigere vil det også kunne blive for os i fremtiden at købe økologi. Så det er bare med at skifte til økologi hurtigst muligt, så vi kan skubbe udviklingen i en grønnere retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *