Hvem kunne vide, at det ville være så enkelt at spise den bedste gourmet?
… og hvem kunne vide, at det er i ens egen have at det sker?
I de seneste år har salget af røggeneratorer været stærkt stigende. En tilberedelse, som næsten var forsvundet fra vores danske historie, har gennem de sidste år sneget sig tilbage – kun for at eksplodere.
Mens der hele tiden er kommet nye modeller på markedet, så har flere og flere fået øje på røggeneratorer. De er guld værd når man vil imponere sine gæster og det helt store hit til gourmet mad.
Der er intet som duften og smagen af røget mad
Når man ryger mad, så fører man råvarerne igennem en langsommelig proces, hvor kødet tilføres en dybere aroma og smag. Man kan kende det på smagen! En god røggenerator kan give mirakler til bordet.
Grunden til det er, at tilberedningen er kærlig og tålmodig mod råvarerne, så når man til sidst er færdig sætter man tænderne i det møreste måltid. Røggeneratorerne har også den finesse, at metoden giver det måltid man laver en længere holdbarhed – helt naturligt. Det betyder, at man kan lave større portioner, man kan nyde i længere tid.
Det kan være en helt perfekt hjælp til en stor familie, hvor I kan gemme rester, der så bare holder og holder. Dermed kan I lave mere mad på én gang og så leve på resterne i mange dage derefter.
Mange muligheder for tilberedning
Der er utallige retter der nemt kan tilberedes i en røggenerator.
Der findes så mange forskellige modeller på markedet i dag, at man kan vælge den helt garvede præciserings-model hvor man manuelt ryger mad ind til sidste detalje. Man kan også vælge den model der automatisk gør, at man næsten ikke rører en finger eller kigger på ovnen, men alligevel ender med at sidde ved bordet og nyde en mør og smagfuld oplevelse.
Retterne er mange, men alle går langt ud over det normale hvad angår dybde i smag, duft i aroma og mørhed i konsistens. Røggeneratoren er en gave til gæster og gourmet bord.
De fleste tænker, at røggeneratorer har noget med fisk at gøre. Der er også nogle der mener, at det drejer sig en smule om nogle bestemte kødretter. Bacon-elskere ved, at det er det eneste sted man får den sande værdi af baconoplevelsen.
Men røggeneratorer er meget mere alsidige end som så.
Englene synger en smule, når man tænder for røggeneratoren
Man kan spise alt fra en udsøgt kødfri mac & cheese, til en hvidløgsmarineret saftig kylling eller den sprødeste bacon extravaganza til de lækreste smør-behandlede hummerhale – direkte fra sin røggenerator.
Det kan godt være, at man tænker man tænder op for smagsoplevelsen når man klikker på sit komfur eller sætter en lighter til sin grill. Sandheden er dog, at røggeneratoren når meget længere ud end andre apparater.
Røggeneratoren har en nænsom og langsommelig proces, som man ikke finder andre steder. Det betyder, at man får en helt anden oplevelse når man ryger kød og råvarer, end man normalt vil kunne få. Det er simpelthen en smag der kan fås ingen andre steder end fra sin røggenerator.